Je bent nu hier:/Openbaar groen
Openbaar groen 2018-05-04T19:06:57+00:00

Openbaar groen

Achtergrond:

Openbaar groen is overal. Van de bomen in de straat, de perkjes voor de deur of de heg langs het speeltuintje. Groen in de directe woon en werkomgeving heeft een grote invloed op het welbevinden van inwoners. De gemeente Leudal streeft om in gezamenlijkheid met inwoners en betrokkenen samen te kijken hoe hun directe leefomgeving wordt ingericht en onderhouden. Hierbij is veel ruimte voor eigen inbreng en participatie.

Verslagen en resultaten:

Nieuwsgierig naar alle programma’s, verslagen en resultaten van het onderwerp Openbaar Groen? Door het jaar heen zal steeds meer verschijnen. Klik op lees meer voor een volledig overzicht.

Lees meer…

Ben je enthousiast, heb je vragen of wil je meer weten?

Jouw contactpersonen zijn Tamara en Mikel

Neem contact op

Actueel

Blijf op de hoogte

2805, 2018

Het programma voor de BouWtoer 30 mei is uitgesteld

Aanstaande woensdag (30 mei) stond de eerste dag in het teken van de BouWtoer gepland met als onderwerp Openbaar Groen. Helaas hebben we op dit moment te weinig aanmeldingen. Om de BouWtoer tot een succes [...]

2405, 2018

Even voorstellen: IKL

Op 30 mei staat de eerste dag van de BouWtoer in teken van Openbaar Groen. Stichting Instandhouding Kleine Lanschapselementen (IKL) is een belangrijke partner. Maar wie is IKL en wat doen ze? Hieronder stellen ze [...]

405, 2018

BouWtoer, 30 mei staat in het teken van Openbaar Groen

BouWtoer, 30 mei staat in het teken van Openbaar Groen! Op 30 mei vindt de eerste volledige dag in kader van de BouWtoer plaats. De hele dag door zal in [...]

Agenda

Om te noteren

onderhoud groen

Openbaar groen

Openbaar groen is overal. Van de bomen in de straat, de perkjes voor de deur of de heg langs het speeltuintje. Groen in de directe woon en werkomgeving heeft een grote invloed op het welbevinden van inwoners. Hoe zorgen we gezamenlijk voor mooi en goed onderhouden groen in Leudal?

leefbaarheid

Leefbaarheid

Het behouden van leefbaarheid in de kernen is een belangrijk zorg voor inwoners. Met initiatieven vanuit de inwoners, verenigingen, ondernemers, dorpsplatforms  en de gemeente kan deze leefbaarheid worden gestimuleerd. Samenwerking is hierbij van groot belang. Hoe zorgen we er gezamenlijk voor dat die leefbaarheid behouden blijft?

wonen

Wonen

Het vinden van een woning die bij jouw situatie past is vaak lastig. Denk aan starters die lastig een huis kunnen vinden of senioren die langer zelfstandig willen wonen. Hoe zorgen we gezamenlijk dat iedereen een woning vindt die bij hem of haar past?

gezondheid

Gezondheid

Gezond zijn en gezond blijven kent vele verschillende aspecten. Denk hierbij aan lichamelijk functioneren, mentaal welbevinden en je sociale omgeving. Lokale initiatieven spelen (soms onbewust) een centrale rol in de positieve gezondheid van inwoners. Hoe houden we Leudal samen gezond?

verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Iedereen neemt meerdere keren per dag deel aan het verkeer. We gaan naar ons werk, doen onze boodschappen en brengen de kinderen naar school. Dat doen we graag op een veilige manier. Hoe kunnen we gezamenlijk de verkeersveiligheid in Leudal vergroten?

gemeenschapshuizen

Gemeenschapshuizen

Leudal heeft 16 kernen met 16 brede maatschappelijke voorzieningen die elk op hun eigen manier worden geëxploiteerd. Vrijwilligers spelen hierin een centrale rol. Hoe zorgen we er gezamenlijk voor dat de gemeenschapshuizen aansluiten op de behoeftes en mogelijkheden in de samenleving?

Nieuwsbrief Bouwtoer Leudal

Meld u aan voor de gratis e-mailnieuwsbrief van Bouwtoer Leudal en blijf op de hoogte!
AANMELDEN
close-link