Je bent nu hier:/Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid 2018-05-04T19:10:27+00:00

Verkeersveiligheid

Achtergrond:

Iedereen neemt meerdere keren per dag deel aan het verkeer. We gaan naar ons werk, doen onze boodschappen en brengen de kinderen naar school. Dat doen we graag op een veilige manier. Om de veiligheid in het verkeer te vergroten, is het belangrijk dat weggebruikers bewust zijn van de risico’s en worden gestimuleerd om zich verantwoord te gedragen. In Leudal worden op dit terrein al goede initiatieven opgepakt. Bijvoorbeeld in samenwerking met scholen. Toch blijven er altijd knelpunten ontstaan. Hoe kunnen we gezamenlijk de verkeersveiligheid in Leudal verder vergroten?

Verslagen en resultaten:

Nieuwsgierig naar alle programma’s, verslagen en resultaten van het onderwerp Verkeersveiligheid? Door het jaar heen zal steeds meer verschijnen. Klik op lees meer voor een volledig overzicht.

Lees meer…

Ben je enthousiast, heb je vragen of wil je meer weten?

Jouw contactpersonen zijn Tamara en Mikel

Neem contact op

Actueel

Blijf op de hoogte

Agenda

Om te noteren

onderhoud groen

Openbaar groen

Openbaar groen is overal. Van de bomen in de straat, de perkjes voor de deur of de heg langs het speeltuintje. Groen in de directe woon en werkomgeving heeft een grote invloed op het welbevinden van inwoners. Hoe zorgen we gezamenlijk voor mooi en goed onderhouden groen in Leudal?

leefbaarheid

Leefbaarheid

Het behouden van leefbaarheid in de kernen is een belangrijk zorg voor inwoners. Met initiatieven vanuit de inwoners, verenigingen, ondernemers, dorpsplatforms  en de gemeente kan deze leefbaarheid worden gestimuleerd. Samenwerking is hierbij van groot belang. Hoe zorgen we er gezamenlijk voor dat die leefbaarheid behouden blijft?

wonen

Wonen

Het vinden van een woning die bij jouw situatie past is vaak lastig. Denk aan starters die lastig een huis kunnen vinden of senioren die langer zelfstandig willen wonen.  Hoe zorgen we gezamenlijk dat iedereen een woning vindt die bij hem of haar past?

gezondheid

Gezondheid

Gezond zijn en gezond blijven kent vele verschillende aspecten. Denk hierbij aan lichamelijk functioneren, mentaal welbevinden en je sociale omgeving. Lokale initiatieven spelen (soms onbewust) een centrale rol in de positieve gezondheid van inwoners. Hoe houden we Leudal samen gezond?

verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Iedereen neemt meerdere keren per dag deel aan het verkeer. We gaan naar ons werk, doen onze boodschappen en brengen de kinderen naar school. Dat doen we graag op een veilige manier. Hoe kunnen we gezamenlijk de verkeersveiligheid in Leudal vergroten?

gemeenschapshuizen

Gemeenschapshuizen

Leudal heeft 16 kernen met 16 brede maatschappelijke voorzieningen die elk op hun eigen manier worden geëxploiteerd. Vrijwilligers spelen hierin een centrale rol. Hoe zorgen we er gezamenlijk voor dat de gemeenschapshuizen aansluiten op de behoeftes en mogelijkheden in de samenleving?

Nieuwsbrief Bouwtoer Leudal

Meld u aan voor de gratis e-mailnieuwsbrief van Bouwtoer Leudal en blijf op de hoogte!
AANMELDEN
close-link